Client Review

Client Review

Warning: Illegal string offset 'filter' in /homepages/31/d85147863/htdocs/berkshiredevelopments2/wp-includes/taxonomy.php on line 1409

Our Epsom clients required a bright and welcoming new space to house their grand piano and entertain guests.

The end result featuring a vaulted ceiling, doors to the garden and a contemporary finish proved to be a resounding success.

We gave you a rough idea of what we wanted in terms of an extension but the artistry, shape and sheer practicality were down to you. We have a spacious, pleasing and highly practical space that is so well proportioned and well insulated. We cannot believe such a large room can be so warm. An interesting side effect is that the room is ideal for sound recording and will be used as such from time to time. We are also thrilled with the dream kitchen.

All the friends that have been here are completely knocked out by the design and no doubt you will be approached by some of them as we have warmly recommended you.

Any of your prospective clients are welcome to contact us, and even come to see it.

Thank you for your excellent work,

Mike and Sarah 26/2/13


Extensions-035-250     Extensions-031-250


Extensions-033-250

Share Button